Konserter

Denne høsten arrangeres "Høstkonsertene med unge musikere" i Frogn. Elever fra fordypningsgruppene i Follo er så heldige å få anledning til å spille på to av konsertene sammen med studenter fra Norges musikkhøgskole.

Søndag 14. oktober er det klart for konsertforestillingen "Rommet" på Follo folkehøgskole kl 15.30. Dette er et samarbeid mellom kulturskoleelever fra Akershus og BiLYD og er i regi av Follopiloten. Follopiloten er et samarbeid mellom Norges musikkhøgskole, kulturskolene i Akershus, Musikk/dans/ drama linjene på de videregående skolene og...

1. mai 2018 Første mai spilles Jimi Hendrix' låt Hey Joe samtidig av gitarister i flere deler av verden og for 9. år på rad arrangeres "Thanks Jimi Festivalen" på Kolbotn. Festivalen er for alle: barn, proffe musikere, lokale band musikere, foreldre- familier, gjester fra andre steder i Norge, gamle og nye elever, andre kulturskoler og...

Kulturskolene i Follo inviterer til kulturfest i Universitetsparken i Ås. Søndag 3. juni vil det myldre av strykere, blåsere, dansere og korister både inne på Vitenparken og ute i den vakre parken. Du kan også oppleve Det Norske Kammerorkester spille på den store utescenen. Velkommen til festdag!

13.04.2018 Klassisk konsert med åtte av elevene som har hatt fordypningsundervisning i samarbeid med Norges musikkhøgskole dette skoleåret. Musikk av blant annet Franz Doppler, Camille Saint - Saëns og J. S. Bach.