Arrangementer 

.

.


.

Konserter 

Denne høsten arrangeres "Høstkonsertene med unge musikere" i Frogn. Elever fra fordypningsgruppene i Follo er så heldige å få anledning til å spille på to av konsertene sammen med studenter fra Norges musikkhøgskole.

Søndag 14. oktober er det klart for konsertforestillingen "Rommet" på Follo folkehøgskole kl 15.30. Dette er et samarbeid mellom kulturskoleelever fra Akershus og BiLYD og er i regi av Follopiloten. Follopiloten er et samarbeid mellom Norges musikkhøgskole, kulturskolene i Akershus, Musikk/dans/ drama linjene på de videregående skolene og...

Workshop & seminar

Mesterklasse

12.12.2018

Follopiloten samarbeider med Norges musikkhøgskole om å gi interesserte elever fra ca 14 år tilbud om mesterklasseundervisning. Dette tilbudet tilbys til alle instrumentgrupper og til alle sjangre.

Lets Groove

11.12.2018

Lørdag 17. november og søndag 18.november var det Samspill på tvers på Dyrløkkeåsen skole i Frogn, et tiltaket i regi av Frogn kulturskole. Nå kan du se videoen fra arrangementene.

Lørdag 17. november og søndag 18.november blir det Samspill på tvers på Dyrløkkeåsen skole i Frogn. Dette tiltaket er i regi av Frogn kulturskole.