AKTUELT FRA FOLLOPILOTEN

Follopiloten anbefaler 

Tirsdag 7. august var det storinnrykk til Oppegård kulturskole av 20 spente og uthvilte strykeelever. De skulle, etter en lang sommerferie delta på Sommerskolen i regi av Oppegård kulturskole.

Det ble en meget vellykket folkefest sist søndag da kulturskolene i Follo inviterte til kulturfest i den vakre NMBU-parken som lå badet i strålende sommervær. - Visjonen om hvordan dagen skulle bli ble til virkelighet, forteller produsent Elisabet Olhans.

Kulturfesten i Campus Ås nærmere seg. På denne siden finner du praktisk informasjon om festdagen den 3. juni og laste ned program og kart over aktivitetene. .

Kari Solheim startet å spille trompet da hun var 10 år. Den gang måtte vi først gjennomføre et obligatorisk notekurs hvis en ville inn i korpset. Hun forteller at valget av instrument var noe tilfeldig. - Vi kunne ønske oss et instrument. Trompet var det instrumentet flest ville spille og det ville jeg også. Heldigvis fikk jeg det jeg ønsket meg,...

Elisabet Olhans bestemte seg allerede som treåring at hun ville lære seg å spille fiolin. Men startet først som tiåring, fordi det var først da hun fikk plass på den kommunale musikkskolen i byen Hedemora, hvor Elisabet vokte opp, i Dalarna.

Kulturskolene i Follo inviterer til kulturfest i Universitetsparken i Ås. Søndag 3. juni vil det myldre av strykere, blåsere, dansere og korister både inne på Vitenparken og ute i den vakre parken. Du kan også oppleve Det Norske Kammerorkester spille på den store utescenen. Velkommen til festdag!